Iværksætter mens du tager en ungdomsuddannelse

Iværksætter mens du tager en ungdomsuddannelse – Hvorfor det?


- Iværksætteri er en vej til erhvervserfaring


Erhvervserfaring via iværksætteri er oftest både bredere og mere dybdegående, end tilsvarende erfaringer fra studiejobs, fordi du er med i alle faser og (beslutnings)processer. Som iværksætter får du erfaring med at udvikle idéer og afprøve om de er så gode, at der kan tjenes penge på dem, og du får erfaringer med områder som forretningsudvikling, marketing, salg og (projekt)ledelse. Alt sammen koblet til et område, som du forhåbentlig både brænder for og er god til. Erhvervslivet efterspørger foretagsomme, innovative medarbejdere, der har erfaringer med at omsætte viden i praksis. Dét lærer du som iværksætter.

 

- Iværksætteri som studiejob og karrierevej


Ud over at tage sig godt ud på CV’et er det selvfølgelig også sådan, at iværksætteriet for en del studerende bliver til et fantastisk studiejob, som de selv har været med til at skabe. Og for en del bliver det også deres job efter endt studie, eller være grundlaget for at kaste sig over nye iværksætterprojekter. Fordi de har redskaber til at bryde processen op i håndterbare dele, har lært en masse af de fejl, som uundgåeligt er en del af alle iværksætterprocesser, og har set, hvad de er i stand til skabe med en målrettet indsats og med de rette samarbejdspartnere. 

 

Vi er her for at hjælpe dig og din idé på vej


Det kræver prioritering og dedikation at kombinere uddannelse og iværksætteri. Men der er rigtig mange fantastiske muligheder – og fordele – ved at gøre de to ting sideløbende. Og vi er der for at hjælpe med at udvikle dine iværksætterkompetencer, din idé og din virksomhed og støtte dig i at være studerende og iværksætter på samme tid, uanset om der er tale om spirende nysgerrighed eller du allerede har arbejdet med din virksomhed længe og måske har omsætning.

 

PrimoStarters