Vores målgrupper

Vi har 2 målgrupper


1 - Et tilbud til elever, der afprøver sin iværksætteridé efter skoletid

Unge skoleelever - typisk handelsskole eller gymnasieelever - tilbydes en fleksibel mulighed for at låne et skrivebord og få relevant sparring og rådgivning til deres idé til ny virksomhed. Med andre ord får du mulighed for at teste din forretningsidé i et kreativt miljø sammen med andre - på en ny, fleksibel og dynamisk måde. 

Målet er at fremme de unges iværksætterlyst og dermed skabe grobund for, at de unge får mod på iværksætterdrømmen og testet deres nye, gode idéer.

Tilbuddet sker i tæt samarbejde med kommunens skoler. Eksempelvis er der stor opbakning fra Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern, der allerede har et entrepreneurship-tilbud til deres elever. I takt med dette åbner vores tilbud for endnu større mulighed for, at eleverne kan arbejde med egne idéer efter skoletid i de rigtige omgivelser. 

 

2 - Et tilbud til iværksættere, der går fuldtid

Unge iværksættere, der på fuld tid har lyst eller allerede har arbejdet med og udviklet egen forretningsidé, tilbydes en særdeles attraktiv husleje i kombination med rådgivning, sparring og evt. mulighed for økonomisk rådgivning, investering eller sparring. 

Her er målet naturligvis at skabe de bedste forudsætninger for unge fuldtidsiværksættere i kommunen, men ligeledes at tiltrække unge iværksættere fra hele landet.